432EVO meets Lyngdorf meets JM Reynaud PDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015 22:17


Op zaterdag 25 en zondag 26 april geeft AudioPerfect (www.audioperfect.be) van 14u00 tot 17u00 stereodemonstraties in de eigen thuisomgeving.

Per demonamiddag kunnen 12 liefhebbers deelnemen aan dit unieke en huiselijke evenement. Omdat Peter Neirinck van AudioPerfect een zeer unieke manier van werken heeft, zijn de plaatsen vaak snel ingenomen. De demo’s zijn van hoge kwaliteit en getuigen van een uitgebreide vakkennis.
Tijdens het aangekondigde weekend wordt opnieuw muziek gestreamed vanuit de 432EVO (www.432evo.be) streamers, die alle muziek (zowel van harddisk als van het internet, zeg maar Spotify en Qobuz) omzet naar A=432hz. Deze omzetting gebeurt volkomen foutloos – in tegenstelling tot wat probeersels die op het internet te vinden zijn van allerlei mensen wereldwijd.

U wordt uitgedaagd om ook maar 1 onzuivere klank te horen uit een 432EVO streamer! U wordt ook uitgedaagd om uw vooroordelen (als u die heeft natuurlijk) over digitale processing overboord te gooien en te aanvaarden dat deze hertuning in het digitaal domein de muzikale ervaring alleen maar verbetert en nog geen klein beetje. De vorige demonstraties (januari, februari) wezen al uit dat de aanwezigen verbluft en verbaasd opkeken vanaf de eerste seconden muziek!

De 432EVO-streamer wordt direct aangesloten op de highend USB-DAC in de Lyngdorf TDAI2170 geïntegreerde versterker. Gezien de vernieuwde zeer goede akoestiek speelt AudioPerfect de demo’s trouwens zonder het vermaarde RoomPerfect® van Lyngdorf, wegens gewoon niet nodig. Voor veel klanten een ‘must’ of sterke verbetering, maar niet nodig is niet nodig. Peter Neirinck staat voor correct advies en probeert daar ook consequent naar te handelen in de demonstraties.

Van de Lyngdorf TDAI2170 gaat het naar JM Reynaud luidsprekers, de Franse specialisten in transmissielijnluidsprekers, bekend van het diep en zeer gecontroleerd laag. Maar de JMR luidsprekers zijn overall fantastische luidsprekers, niet alleen in het laag. AudioPerfect laat je kennismaken met de instappers, de Bliss monitors op de JMR Magic Stands (Helmholz-resonator monitorstands !), maar ook met de duurdere middenmoot van de Abscisse en de highender Orféo Suprême V2. Elk type luidspreker krijgt een uurtje de aandacht.

Inschrijven? Mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Datum & tijd: 25 & 26 april, 14u00 tot 17u00 stipt.
Locatie: Dom Van Asschestraat 12, Oostkamp.


More info: http://www.audiovideo2day.com/432evo-meets-lyngdorf-meets-jm-reynaud/

Last Updated on Thursday, 23 April 2015 22:20